Μεσαιωνικός Κόσμος στην Θεσσαλονίκη 2023 – Medieval World in Thessaloniki 2023

Μεσαιωνικός Κόσμος στην Θεσσαλονίκη 2023 – Medieval World in Thessaloniki 2023

Παραμύθι δίχως τέλος..🪄💫 Ένα πρωινό σαν παραμύθι.. Ένας τροβαδούρος.. Τρεις Βασίλισσες.. και μια μάγισσα στα Κάστρα.. Ένα κρύο πρωινό του Νοέμβρη στη Θεσσαλονίκη.. Γιατί όποιος νομίζει πως τις χώρες τις διοικούσαν Βασιλείς.. Γελιέται.. Γιατί όποιος νομίζει πως πάντα οι βασίλισσες κέρδιζαν, δεν ξέρει από «ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα..» Μια παρέα.. ο Κωστής, η Μαίρη, η Γιασεμή, η Κική και η Όλγα.. μια «τρελή» παρέα που αγαπά τα παραμύθια.. τους θρύλους και τα ξωτικά, τα κάστρα και τα μυθικά πλάσματα.. που αντάμωσαν για να βάλουν λίγο μαγεία στη ζωή τους.. και πέρασαν τόσο όμορφα.. τόσο, που είπαν ζούμε εμείς καλά και τα παραμύθια ας μην έχουν τέλος..

… Νοέμβρης του 2024 … Δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο το τσουχτερό κρύο και τα πολλά μποφόρ μπροστά στο πάθος όλων μας να κάνουμε αυτό που αγαπάμε! Τα αποτελέσματα μιλάνε απο μόνα τους…

Back Stage απο την ήμερα μας :


Ευχαριστώ την ομάδα μου για άλλη μια φορά αλλά και τους καινούριους φίλους, ώστε να ζήσουμε στο ελάχιστο τον μεσαιωνικό κόσμο, με τον δικό μας τρόπο!
Τέλος να ευχαστήσουμε το μαγαζί Propyleon Bistrot – Live Stage  (Προπυλαιον) για την φιλοξενία ώστε να έχουμε έναν χώρο για να μπορέσουμε να ζεσταθούμε αλλα και να ντυθούμε καθώς επίσης και να γίνει το απαραίτητο μακιγιάζ για το κόνσεπτ του μεσαιωνικού απο τα κορίτσια της ομαδάς.
Συγχαρητήρια σε όλους !!!

Photography direction/ Photoshooting: Photohook – Sakis Hook

Model : Kostinaki Mimika
Model : Kostis Zaro
Model : Mary Altinidis
Model : Olga Paschalidou
Model : Kiki Tsichita 

Costume Designer :

Makeup artist :  Alexandra Exarhopoulou

Makeup artist : Roula Kout

Hair Styling : Γωγω Γαρδανη

Support : Christos Vegirtzis

Share this post: